Over ons

Futurum & Van Wijngaarden is ontstaan uit de samenwerking van meerdere assurantiekantoren die onderdeel uitmaken van Perrée & Partners.

Perrée & Partners heeft vestigingen in de provincies Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, Noord- Holland, Gelderland en Friesland. Elke vestiging heeft haar eigen naam voor lokale herkenbaarheid.

Wij geloven in lokale aanwezigheid, persoonlijke aandacht en laagdrempeligheid gecombineerd met inkoopkracht. Binnen Perrée & Partners- zijn 150 medewerkers dagelijks bezig vóór u.

Uw team:

Ons team bestaat uit ruim 10 specialisten met veel kennis en ervaring op het gebied van particuliere- & zakelijke verzekeringen en risicobeheer.

Zakelijke verzekeringen:

U kunt bij ons terecht voor al uw zakelijke verzekeringen. Van een volledig (digitaal) pakket tot zwaardere risico’s. Wij werken samen met vooraanstaande verzekeraars en makelaars. Onze doelgroep is breed: van kleine MKB bedrijven tot grotere ondernemingen. Daarbij maakt een gedegen risicoanalyse altijd onderdeel uit van onze dienstverlening, net zoals een vast contactpersoon.

Particuliere verzekeringen:

Van woonhuis- tot meer specialistische verzekeringen zoals een boot of kostbare zaken. Wilt u gebruikmaken van onze Futurum & van Wijngaarden pakketverzekering met een aantrekkelijke kortingsregeling? Vraag naar de mogelijkheden.

Hypotheken:

U kunt bij ons terecht voor al uw hypotheekvragen. Een oriënterend gesprek met een van onze adviseurs? Geen probleem, dit is geheel kosteloos.

Bedrijfsfinancieringen:

Een zakelijke bedrijfsfinanciering nodig? Wij brengen u graag in contact met een specialist uit ons netwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Herenweg 11 - 3991 DR - Houten
  • T: 030 - 638 09 79
  • KiFid: 300.001455
  • AFM: 12003883
  • KvK: 20114543