Uitvaartverzekering

Een groot deel van de Nederlanders beschikt over een uitvaartverzekering. Een uitvaartverzekering is een verzekering waarbij een geldbedrag en/of diensten worden uitgekeerd bij het overlijden van de verzekerde.

Een uitvaart kost in Nederland al gauw tussen de € 6.500,- en € 11.000,-. De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw eigen wensen. Waarbij een begrafenis doorgaans iets duurder is dan een crematie. Een uitvaart is de laatste jaren duurder geworden. Bij het afsluiten van een verzekering moet er rekening worden gehouden met de verwachte kosten van de uitvaart.

Hieronder kunt u de keuze maken voor uw verzekeringsmaatschappij. Daar vindt u verschillende tools voor o.a. het doorgeven van wijzigingen of het melden van een overlijden.

Wijzigingen doorgeven en kind bijschrijven
Het wijzigen van uw gegevens kunt u eenvoudig doorgeven door het formulier van Ardanta in te vullen.

Overlijden melden
Het melden van een overlijden kan telefonisch via 0800 33 33 000. Wanneer u vanuit het buitenland belt, bel dan met 0031 53 4 34 34 34.

Afkopen of premievrij maken van uw uitvaartverzekering
Een verzoek indienen voor het afkopen of premievrij maken van uw uitvaartverzekering, kan door het invullen van het contactformulier van Ardanta.

Wijzigingen doorgeven
Het wijzigen van uw gegevens kunt u eenvoudig doorgeven door het formulier van Klaverblad in te vullen.

Kind bijschrijven
Bij Klaverblad zijn kinderen tot 18 jaar automatisch gratis meeverzekerd. Deze kinderen hoeft u dus niet apart aan te melden. U kunt er ook voor kiezen om voor uw minderjarige kind een eigen uitvaartverzekering af te sluiten. U betaalt dan extra premie, maar u bouwt ook waarde op. Hierdoor kan uw kind de verzekering tegen een gunstig tarief overnemen als het 18 wordt.

Overlijden melden
Dit kan telefonisch via 079 3 204 816 of online door het invullen van het formulier van klaverblad.

Afkopen of premievrij maken van uw uitvaartverzekering
Wilt u uw uitvaartverzekering afkopen of premievrij maken? Dan kunt u dit per email versturen naar leven@perreepartners.nl.

Adreswijziging / andere wijziging
Een wijziging kunt u doorvoeren via ‘Mijn Dela’ of door deze per mail door te geven aan leven@perreepartners.nl.

Kind bijschrijven
U kunt uw kind bijschrijven op uw polis via ‘Mijn Dela’. Lukt dit niet, dan kunt u contact opnemen met leven@perreepartners.nl.

Overlijden melden
Dit kan telefonisch via 0800 955 66 55 of via 00 31 40 260 16 73 wanneer u vanuit het buitenland belt.

Afkopen van uw verzekering
Wilt u uw uitvaartverzekering afkopen? Vul dan het contactformulier van Dela in.

Premievrij maken van uw verzekering
Kan wanneer de verzekering een minimale waarde van €621 heeft. U kunt Dela verzoeken uw polis premievrij te maken door een email te versturen naar leven@perreepartners.nl.  • Herenweg 11 - 3991 DR - Houten
  • T: 030 - 638 09 79
  • KiFid: 300.001455
  • AFM: 12003883
  • KvK: 20114543